Sastojci – Kremasta Bueno torta:
- 6 jaja
- 150 grama seckanih oraha
- 300 grama + 6 kašika šećera
- 2 pudinga od vanile
- 8 dl mleka
- 12 kašika brašna
- 200 grama eurokrema
- 300 grama plazma keksa
- 100 grama čokolade
- 375 grama margarina
- 1 kašika ulja
- 2 šlaga
Priprema – Kremasta Bueno torta:
- korak: Bueno torta kora – Umutiti belanca sa šest kašika šećera i dodati 4 kašike brašna i kašiku ulja. Pleh namazati, posuti seckanim orasima i preko njih izliti koru. Peći na 200 stepeni da blago porumeni. Ohladjenu koru okrenutu orasima na gore premazati eurokremom.
- korak: Bueno torta fil – žumanca, šećer, osam kašika brašna i puding skuvati sa mlekom. Kad se ohladi sjediniti sa umućenim margarinom i podeliti na dva dela. U jedan deo dodati čokoladu. Filovati koru žutim filom, poređati keks natopljen u mleku, zatim staviti čokoladni fil, pa šlag.
- korak: Staviti odokativno u žuti fil kokos, a u smedji malo oraha.
Vaša kremasta bueno torta je gotova.
Ostale recepte možete pogledati na ovom linku.
Prijatno!