Torta La more

Facebook
Torta La more

satic   30 min.

Sastojci – Torta La more:

  • gotove kore (1 pakovanje)
  •  100 g čokolade
  • 500 ml slatke pavlake
  • 300 g mlevene plazme
  • malo čokoladnog mleka
  • 1/2 kg voća po želji
  • 250 g šećera u prahu
  • 900 g kisele pavlake

Priprema – Torta La more:

  1. korak: Uzeti jednu koru i malo preliti čokoladnim mlekom.
  2. korak: Umutiti mlevenu plazmu, kiselu pavlaku i šećer u prahu, pa taj fil podelite na tri dela.
  3. korak: Prvim delom premažite koru koju ste prelili čokoladnim mlekom.
  4. korak: Umutite slatku pavlaku i u nju dodajte 100 g otopljene i prohlađene čokolade. Dobijeni fil isto podelite na tri dela, pa prvi deo premazite preko fila sa plazmom, što ste prethodno naneli na koru.
  5. korak: Ponovite postupak i sa drugom i trećom korom, s tim što zadnju koru završavate sa filom od pavlake i čokolade (poželji se može ukrasiti voćem).

Vaša Torta La more je spremna.

Ostale recepte možete pogledati na ovom linku. 

Prijatno!

Ocenite recept

Loading Facebook Comments ...