Lansiran web sajt ReceptiZaTorte.rs

Facebook
Receptizatorte

Poštovani posetioci,

Web sajt receptizatorte.rs je počeo sa radom. Na raspolaganju su Vam veliki broj recepata za torte sa slikama, kao i način pripreme. Nadamo se da ćete uz pomoć našeg sajta praviti ukusne poslastice za Vas i Vaše drage osobe.

Na raspolaganju su Vam sledeće kategorije torti: Čokoladne torte, Posne torte, Rođendanske torte, Voćne torte, Brze torte, Dečije torte, Kremaste torte i Torte koje se ne peku.

Na stranici slatke vesti možete pronaći raznolike vesti koje Vam se mogu učiniti zanimljivim, a tiču se interesantnih novosti na polju kulinarstva, dekoracija torti, prezentaciji slatkih proizvoda…

Pozivamo Vas da zakoračite u čarobni svet torti. Od najstarijih vremena pa do današnjih dana, torte su neizostavni deo svih naših nezaboravnih događaja. Recepti za torte predstavljaju trajni zapis naših slatkih uspomena, koje smo s vremena na vreme vadili iz fioka i kredeneca.

Zbog svega toga, odlučili smo da uz Vašu pomoć objedinimo na jednom mestu što više recepata za torte sa slikama – od onih najstarijih, zapisanih u starim brašnjavim sveskama, pa do ovih novih, o kojima će se tek pričati.

Vaše priče i iskustva o receptima za torte, kao i pohvale i sugestije, možete nam poslati preko naše kontakt forme ili preko naše e-mail adrese koju možete pronaći na kontakt stranici.

Pored toga, pozivamo Vas da putem stranice “Pošalji recept” podelite kako sa nama, tako i sa ostalim posetiocima našeg sajta, Vaše najukusnije recepte za torte, a mi ćemo ih u veoma kratkom roku postaviti na sajt.

Dobrodošli!

S poštovanjem,

Redakcija sajta ReceptiZaTorte.rs

Ocenite recept

Loading Facebook Comments ...