Sastojci – Posna Medeno srce torta:
- 700 ml soka Fanta pomorandža
- 1 margarin
- 400 g medenog srca
- 400 g posnog keksa
- 5 kašika prah šećera
- 3 pudinga od vanile
Priprema – Posna Medeno srce torta:
- korak: Staviti 600 ml fante da provri. Sastaviti puding sa šećerom pa dodati 100 ml fante i sve zajedno sipati u provrelu fantu neprestano muteći dok se puding ne zgusne.
-
korak: Ohladiti pa u ohladjeno dodati umućeni margarin sa šećerom u prahu.
-
korak: Filovati 200 g posnog keksa, topiti u fantu i ređati na tacnu za tortu, zatim premazati filom pa poređati medeno srce koje smo proboli viljuškom i potapali u fantu.
- korak: Staviti opet fil, pa keks, pa opet fil i odozgo staviti ili posni šlag ili topljenu čokoladu.
Vaša Posna Medeno srce torta je spremna.
Ostale recepte možete pogledati na ovom linku.
Prijatno!