Sastojci – Torta La more:
- gotove kore (1 pakovanje)
- 100 g čokolade
- 500 ml slatke pavlake
- 300 g mlevene plazme
- malo čokoladnog mleka
- 1/2 kg voća po želji
- 250 g šećera u prahu
- 900 g kisele pavlake
Priprema – Torta La more:
- korak: Uzeti jednu koru i malo preliti čokoladnim mlekom.
- korak: Umutiti mlevenu plazmu, kiselu pavlaku i šećer u prahu, pa taj fil podelite na tri dela.
- korak: Prvim delom premažite koru koju ste prelili čokoladnim mlekom.
- korak: Umutite slatku pavlaku i u nju dodajte 100 g otopljene i prohlađene čokolade. Dobijeni fil isto podelite na tri dela, pa prvi deo premazite preko fila sa plazmom, što ste prethodno naneli na koru.
- korak: Ponovite postupak i sa drugom i trećom korom, s tim što zadnju koru završavate sa filom od pavlake i čokolade (poželji se može ukrasiti voćem).
Vaša Torta La more je spremna.
Ostale recepte možete pogledati na ovom linku.
Prijatno!