Voćna plazma torta

Facebook
voćna plazma torta

satic   30 min.

Sastojci za testo:

  • 500 g mlevenog posnog keksa
  • 250 ml voćnog soka
  • 250 g margarina
  • 30 g kakaoa

Voće:

  • 500 g breskvi

Napomena: Sveže breskve se mogu upotrebljavati tokom sezone, a u zimskom periodu možete koristiti konzervisane ili smrznute. Preporučljivo je koristiti konzeervisane breskve u sirupu sa smanjenim sadržajem šećera.

Sastojci za fil:

  • 500 ml biljne pavlake

Priprema – voćna plazma torta:

  1. korak: U činiju staviti mleveni keks, margarin, kakao, promešati i prelivati vočnim sokom dok se ne dobije čvrsta smesa za koru. Koru zatim rasporedite po kalupu i preko nje rasporediti polutke breskvi.
  2. korak: Slatku biljnu pavlaku umutiti u čvrst šlag i premazati tortu.
  3. korak: Tortu ostaviti da se ohladi, a zatim je dekorisati breskvama.

Vaša Voćna plazma torta je spremna.

Ostale recepte možete pogledati na ovom linku. 

Prijatno!

Ocenite recept

Loading Facebook Comments ...